top of page

We are indigenous.

Public·185 members
Zeno Tran
Zeno Tran

Ligia Bodea - Sa Ramai Langa MineBuna ziua. Doresc sa fac o sesizare si sa ma ajutati mamma este bolnava si din 6 copii am fost unica care a luato in italia sta la mine de aproape 4 ani. Intre timp fratele a construit abuziv langa casuta ei alte camere acum o ameninta sa ai dea in scris. Va rog ea ai teama sa se duca in casa ei am vorbit la primaria Valea Lunga(Dambovita) si nimeni nu face nimic.
Ligia Bodea - Sa ramai langa mine


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvittuv.com%2F2ug65i&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3inPNB6lqCLk-dgj49wz8XBuna ziua,locuiesc intr-o garsoniera din Iasi zona Copu si langa mine sta o batrana care aduna deseuri(sticle,pungi etc)de la gunoi pe care le aduce in casa!Este un miros insupotabil atat pe casa scarii cat si a mine in garsoniera!Mentionez ca batrana are probleme mintale !Ce trebuie facut in scest caz pt ca nu se poate locui din cauza mirosului si din cauza mizeriei sant si gandaci.


Buna ziua.Am un vecin de la vale de mine și atunci când face curat la porci lasă mizeria langa coteț sau in spatele acestuia.Si acum când este cald tot mirosul urât vine la mine și nu pot sa las ușile deschise sa se aerisească casa că intră mirosul de rahat de porc in casa .Ce trebuie sa fac in acest caz?


Buna seara, am si EU o intrebare ,unde pot sa il reclam pe vecinul de langa mine ? Ca a gaurit pur si simplu peretele care da pe holul scarii, as isi scoata burlanul de la hota!! Nu stiu cine I a dat voie sa faca asa ceva?! Si tot aburul vine pe usa mea ,sunt disperata! La cine sa ma adresez? Va rog sa ma ajutati! Sunt din constanta


Tu trebuie sa intelegi. Ce imi place mie , ma doare in pla de parerea ta. ce iti place tie, ma doare pe mine in pla . nu iti convine ca se fumeaza in localui lui ? Bine, mars acasa nu e problema. e atat de simplu sa nu iti vezi de treaba ta . Cineva fumeaza langa tine ? mars in cacat 5m distanta. dak ai iq subnutrit mai bine taci drq ca infectezi restul lumii cu aerul tau de brotac. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page